HMS-logo-2017-Sort

BLIV KLOGERE PÅ DE MANGE FORDELE VED HMS SELF STORAGE

MILJØVENLIG OPBEVARING

Hos HMS Danmark vil vi gerne passe på miljøet og give en bedre verden videre til vores børn, børnebørn og oldebørn. Derfor har vi hos HMS Danmark valgt at bruge OSB-træplader som materiale til vores opbevaringsrum. Udover, de solide funktionelle egenskaber, så har OSB-træplader også den formidable fordel, at de har en mindre miljøbelastning end f.eks. stål. OSB-træplader er lavet af træspåner fra bæredygtigt skovbrug, hvilket betyder, at der intet spildprodukt er ved brug af OSB-træplader. På den måde sørger HMS Danmark for at støtte bæredygtighed og optimal brug af klodens ressourcer. Kontakt os og hør mere!

SIKKERT, TRYGT OG TØRT

Du kan trygt og sikkert overlade dine ejendele i vores opbevaringsrum. Alle vores Self Storagecentre er udstyret med indhegning, videoovervågning, brandsikring og alarmsystemer, der er tilkoblet vagtselskab 24 timer i døgnet.

Derudover, er alle vores Self Storagecentrene udstyret med strålevarme og temperatursensorer, hvilket gør, at temperaturen og luftfugtigheden altid er den samme, ligegyldigt hvor i opbevaringsrummet dine ejendele er placeret.

Derudover holder vi personligt opsyn med vores centre og opbevaringsrum flere gange om ugen i forbindelse med vores personligt betjente åbningstider. Kontakt os og hør mere!

DØGNÅBENT CENTRE MED DRIVE-IN-ADGANG

Med dit HMS Danmark nøglekort og din personlige kode kan du få adgang til dit opbevaringsrum døgnet og året rundt. Du bestemmer selv, hvornår du vil ind til dit depotrum. Nøglekortet giver dig en frihed, hvor du ikke behøver at være afhængig af åbningstiderne af vores centre.

Vores centre i Aalborg og Randers har drive-in-adgang. Dette betyder, at du kan køre helt ind til centret og få læsset af og på. Derudover, er alle vores centre et-plans-centre, hvilket betyder, du slipper for at gå op og ned af trapper. Kontakt os og hør mere!

PERSONLIG RÅDGIVNING

Hos HMS Danmark Self Storage vil du blive vejledt af vores erfarende og professionelle centerpersonale til at vælge det rum, som passer til dine behov og ønsker.

Klik her for at se, hvornår du kan møde vores centerpersonale og få rådgivning til at vælge den mest optimale opbevaring. Kontakt os og hør mere!