Flytning

FLYTNING AALBORG

ERFAREN FLYTTEFIRMA I AALBORG

Hvis du søger et professionelt flyttefirma, med kvalitetsbevidst service i Aalborg og omegn så er HMS Flyttehjælp din løsning. Vi har masser af erfaring indenfor flytning i enhver kaliber, og vi bestræber os altid efter at blive dit fortrukne flyttefirma i Aalborg.

En flytning i Aalborg kan være en smule nervepirrende og ikke mindst meget stressende, for der findes aldrig et belejligt tidspunkt at flytte. Vi sørger for, at din flytning er nem og komfortabel. Vi varetager vi gerne alle type flytteopgaver, og tilpasser altid flytteprocessen efter dine behov, hvad enten du bor i et stort hus i et villakvarter eller i en mindre lejlighed i midtbyen. Vi kører dagligt i områder som:

  • Nørresundby
  • Skalborg
  • Gug
  • Hasseris
  • Kærby
  • Svenstrup
  • Støvring
  • Skørping

FLYTTEHJÆLP TIL OG FRA AALBORG

Om du har brug for en flyttemand i Aalborg eller en større stabel, har vi mandskab uanset omfanget. Og vi vil vove at påstå, at vi har de bedste flyttemænd i Aalborg. Vi sørger for de bedste forhold under din flytning, så alt forløber, som det skal.

HMS Flyttehjælp er en af de få flyttefirmaer i Aalborg, hvor dine ting altid være dækket af vores forsikring, så længe de er under vores varetægt. Det er ligegyldigt om det er en privat- eller erhvervsflytning her i Aalborg, for skulle uheldet være ude, så behøver du derfor ikke bekymre dig - du er altid garanteret en sikker og tryg flytning hos HMS Flyttehjælp.

Vi hjælper desuden også gerne med at opmagasinere alle dine ting i vores depotrum i Aalborg, og naturligvis transporten derfra og -til. Får du brug for hjælp til maler, murer og tømrerarbejde i forbindelse med din flytning, kan HMS Danmark ligeledes indfri dette behov. Kontakt os nedenfor, og lad os lave en skræddersyet løsning til dig.

Kontakt flyttefirma Aalborg

Kontakt dit lokale flyttefirma i Aalborg, Atletikvej 13, 9230 Svenstrup på tlf.: 70275655 eller på mail: info@hmsdanmark.dk.

Trin 1 af 5

Scroll to Top