SOCIALT ANSVAR PÅ TO BEN

Det ligger dybt i HMS Danmarks DNA at tage et socialt ansvar. Hos HMS Danmark har vi valgt at fokusere vores sociale ansvar på to fronter: vores medmennesker og vor alle sammens Moder Jord.

eller ring til os på 70 27 56 55

Skal vi tale sammen?

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op

HMS DANMARKS ANSVAR OVERFOR VORES MEDBORGERE

Vi tager elever ind fra både EGU (Erhvervsgrunduddannelse) og IGU (Integrationensuddannelse). For HMS Danmark er det vigtigt, at vi som virksomhed også tager et socialt ansvar, ved at give mennesker et arbejde, ligegyldigt hvilken kulturbaggrund, køn, religiøs overbevisning de kommer med.

Ved at give mennesker et arbejde, er vi i HMS Danmark overbeviste om, at vi er med til at fremme social og  kulturel integration, for både vores organisation og det danske samfund.

Mennesker skaber og påvirker vores organisation. Alle vores medarbejdere på tvær af kulturbaggrund, køn, religion mv. påvirker os, og skaber nye måder for os som organisation at handle, tænke og kommunikere på. Hos HMS Danmark er vi overbevist om, at mangfoldigheden og diversiteten i vores organisation er en styrke.

HMS DANMARKS ANSVAR OVERFOR VORE ALLE SAMMENS KLODE

Hos HMS Danmark vil vi gerne passe på miljøet og give en bedre verden videre til vores børn, børnebørn og oldebørn. Derfor har vi hos HMS Danmark valgt at bruge OSB-træplader som materiale til vores opbevaringsrum. Udover, de solide funktionelle egenskaber, så har OSB-træplader også den formidable fordel, at de har en mindre miljøbelastning end f.eks. stål. OSB-træplader er lavet af træspåner fra nåletræer, som er dyrket i et bæredygtigt skovbrug. Dette betyder, at der intet spildprodukt er ved brug af OSB-træplader. På den måde sørger HMS Danmark for at støtte bæredygtighed og optimal brug af klodens ressourcer.

HMS Danmark har fokus på de fremtidige klimaudfordringer verden kommer til at møde. Derfor holder vi os løbende opdateret om, hvordan vi kan gøre endnu mere for miljøet og naturen.