Flytning - Flyttefirma for Privat & Erhverv:

Få tilbud på flytning nu

Kunne du tænke dig en Gratis Flytning?

Vinterkampagne

Lej et opbevaringsrum i et af vores fire Self Storagecentre

og få en gratis flytning med i købet

Læs mere om betingelserne for at få vores Vinterkampagne her.

Ved flytning uden brug af Vinterkampagnen, benyt venligst vores flytteformular, nedenunder, eller kontakt os på telefon, email eller chat. Vi svarer indenfor én time i de personligt betjente åbningstider.

eller ring til os på 70 27 56 55

Skal vi tale sammen?

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op

Brug for hjælp til en flytning?

Hos HMS Danmark tilbyder vi alle former for flyttehjælp for både private og erhverv med service i absolut topklasse. Med HMS Flyttehjælp kan du forvente kompetente, venlige, rare og super serviceminded flyttemænd, som passer på dine ejendele.

Vi tager imod alle former for flytteopgaver, store som små. Lige fra den unge studerende, som skal flytte fra sin studiebolig til børnefamilien, som skal flytte til og fra villa. Vi tilbyder også flytteprojekter for erhverv. Lige fra et enkelt kontor til en lagerhal.

Vi tilbyder både A-til-B-flytninger og flytninger til og fra vores opbevaringscentre i Aalborg, Hobro, Randers og Aarhus. Hvis du ønsker en flytning og opbevaring, så klik her, og læs mere om vores Efterårskampagne. Her får du en gratis flytning ved leje af et opbevaringsrum i et af vores fire centre.

Vi kan kontaktes via vores flytteformular, nedenunder, eller kontakt os på telefon, email eller chat. Vi svarer indenfor én time i de personligt betjente åbningstider.

Flytning

HMS Flytteformular

Vi gør det nemt for dig!

Udfyld formularen og send. Så kontakter vi dig, så snart vi kan.

 

  • 1 Til/Fra
  • 2 Flytteinfo
  • 3 Inventar
  • 4 Hjælp til
  • 5 Forespørg
Fra:

Til:

* Påkrævet felter

Flyttekasser


Vælg inventar
Jeg vil gerne høre mere om mulighed for hjælp til:

Jeg vil gerne høre mere om disse kampagner:
Professionel og fleksibel FLYTNING, der passer til dine behov

SIKKER OG PROFESSIONEL

Vores flyttemænd har en solid viden og erfaring indenfor flytning og pakning. Du kan roligt overlade dine ting i hænder på HMS Flyttehjælp. På bestilling kan forsvarlig og sikker pakning af dit indbo også varetages af vores flyttemænd.

PERSONLIG RÅDGIVNING

Hos HMS Flyttehjælp  får du en professionel og personlig rådgivning i forbindelse med din flytning. På den måde sikrer vi, at du får et skræddersyet flyttetilbud, som passer til dine ønsker og behov.

Du kan bestille dag-til-dag-flytning, A-til-B-flytning samt flytning til og fra dit depotrum.

SERVICE

Vores flyttemænd brænder for, at give dig den bedste oplevelse i forbindelse med din flytning, som kan være krævende og stressende. Du vil opleve smilende, høflige og dialogskabende flyttemænd, som har servicegenet helt ud til fingerspidserne.

SOCIAL ANSVARLIGHED

Vi tager elever ind fra både EGU (Erhvervsgrunduddannelse) og IGU (Integrationensuddannelse). For HMS Danmark er det vigtigt, at vi som virksomhed også tager et socialt ansvar. Ved at give mennesker et arbejde på tværs af kulturbaggrund, køn, etnicitet mv, fremmer vi både social og kulturel integration af medarbejdere og medborgere i vores organisation og det danske samfund.

Fantastisk oplevelse

Min kæreste og jeg kontaktede HMS Opbevaring, i forbindelse med en udstationering. Vi blev hjulpet af en super flink og serviceminded medarbejder der vejledte til vores behov og hvordan vi håndterede hele situationen. Vi fik tilbudt gratis flytning til opbevaringen i Randers selvom vi kom fra Frederikshavn – sikke en service! Flytningen var også en […]

Tabita Lund

Professionelle, hjælpsomme og venlige

Stor ros til HMS Danmark for jeres glimrende service. Har brugt jeres kompetencer til både flyttehjælp og opbevaring. Gennem hele forløbet har I været professionelle, men samtidigt været yderst hjælpsomme og venlige. Ovenstående kombineret med fair priser, vil jeg helt sikkert bruge HMS igen.

Brian Jung

Du er velkommen til at kontakte os
og høre mere om HMS Flyttehjælp


Tak!

Vi har modtaget din besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt!