Flytning
Privat Flytning

VI KAN TILBYDE:

  • 1 Privatflytning
  • 2 Erhvervsflytning
  • 3 International flytning
  • 4 Opbevaring
  • 5 Totalservice

FÅ ET UFORPLIGTENDE FLYTTETILBUD

 

Vi foretager flytninger og tilbyder kurer service for virksomheder.

Vi tager vores forholdsregler og følger naturligvis myndighedernes retningslinjer.

Læs mere herom

PRIVAT FLYTNING

ERHVERVSFLYTNING

INTERNATIONAL FLYTNING

HMS FLYTTEHJÆLP - VI PASSER PÅ DIT, SOM VAR DET VORES EGET

Hos HMS Danmark tilbyder vi alle former for flyttehjælp til både privat- og erhvervskunder med service i absolut topklasse. Med HMS Flyttehjælp kan du forvente kompetente, rare og super serviceminded flyttemænd, som passer på dine ejendele.

Vi tager imod alle former for flytteopgaver, store som små. Vi tilbyder både A-til-B-flytninger og flytninger til og fra vores opbevaringscentre i AalborgHobroRanders og Aarhus.

Skal du skal til udlandet, varetager HMS Flyttehjælp også international flytning.

eller ring til os på 70 27 56 55

Skal vi tale sammen?

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op

YDERST TILFREDS

Endnu engang har jeg benyttet HMS til en flytning og kan kun sige 1000 TAK for godt arbejde. Det forløb stille og roligt og med en dejlig humor, som gjorde flytningen lidt sjovere. Også tak til Mikkel og Claus ("drengene"), som skulle slæbe mine ting op til min lejlighed. Jeg har været yderst tilfreds, og er ikke i tvivl om, hvem der skal hjælpe mig, hvis jeg igen skal flytte el. have noget opmagasineret. Mange hilsner fra Helle Toftegård Nordjylland

HELLE TOFTEGAARD ★★★★★

KAN VIRKELIG ANBEFALES

Helt fantastisk hjælp man får også når man ringer ind samme dag om morgen og 3 stk flyttemænd kommer stærkt og får flyttet et helt hus samme dag. Kan virkelig anbefales

SUSANNE PEDERSEN ★★★★★

HMS FLYTTEFIRMA

Vi er et familiedrevet flyttefirma, som leverer kvalitetssikrede flytteløsninger, skræddersyet efter dine ønsker og behov. I vores flyttefirma, er det vigtigt for os, at du som kunde får en god oplevelse. Vi sørger derfor altid for at levere en god kundeservice, og overholde betingelser og leveringstider. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden, og dine ting er altid i gode hænder hos os. Vi tilbyder alle slags flytteopgaver inden for privat- og erhvervsflytninger, og der er ikke en flytning, der er for stor eller lille til os. Vi er altid behjælpelige med, at få dig godt på plads i dit nye hjem eller kontor. Vores flytteteam er venlige og dialogskabende og er altid parate til at give kompetent rådgivning. Med en bred viden og mange års erfaring inden for flyttebranchen, finder vi hurtigt den bedste flytteløsning til dig!

Flyttemænd 1100 px og 665 px-min

Trin 1 af 5

SIKKER OG PROFESSIONEL

Vores flyttemænd har en solid viden og erfaring indenfor flytning og pakning. Du kan roligt overlade dine ting i hænder på HMS Flyttehjælp. På bestilling kan forsvarlig og sikker pakning af dit indbo også varetages af vores flyttemænd.

PERSONLIG RÅDGIVNING

Hos HMS Flyttehjælp  får du en professionel og personlig rådgivning i forbindelse med din flytning. På den måde sikrer vi, at du får et skræddersyet flyttetilbud, som passer til dine ønsker og behov.

Du kan bestille dag-til-dag-flytning, A-til-B-flytning samt flytning til og fra dit depotrum.

SERVICE

Hos HMS Danmark bestræber vi os på, at give dig den bedst tænkelige service og oplevelse. Det er vigtigt for os, at du får dine ønsker og behov opfyldt, og du vil altid opleve et smilende, høfligt og dialogskabende personale, som har servicegenet helt ud til fingerspidserne.

SOCIAL ANSVARLIGHED

Vi tager elever ind fra både EGU (Erhvervsgrunduddannelse) og IGU (Integrationensuddannelse). For HMS Danmark er det vigtigt, at vi som virksomhed også tager et socialt ansvar. Ved at give mennesker et arbejde på tværs af kulturbaggrund, køn, etnicitet mv, fremmer vi både social og kulturel integration af medarbejdere og medborgere i vores organisation og det danske samfund.

Scroll til toppen