REFERENCER

Reference

Serenergy A/S

Hos Serenergy A/S skulle vi have flyttet og nedlagt en produktionsafdeling sommeren 2018.

Det store problem var ressourcer og tid. Vi søgte lidt på nettet efter industriflytning, og her fandt jeg HMS Danmark. Vi ringede og fik straks besøg af afdelingslederen for området.

Vi fandt hurtig ud af, at vi var i professionelle hænder. Vi skulle bare udtrykke vores ønsker omkring flytningen, så ville HMS Danmark håndtere opgaven derfra. Der blev lagt en slagplan og oversigt over, hvad der skulle flyttes. Serenergy afsatte to medarbejdere de første par dage til at hjælpe med, at tingene kom de rette steder hen.

Herfra tog HMS Danmark selv roret, og det gik bare derudaf. Alt blev udført efter aftalen. Produktionslinjer, reoler, pallereoler, testudstyr, og lagervarer blev flyttet. Alt på rette plads og klar til produktion i de nye lokaler. Alle reoler boltet fast efter forskrifter og klar til brug.

Hos Serenergy var vi meget tilfredse med HMS Danmarks håndtering af opgaven, og vi spurgte derfor om de kunne klare andre opgaver. ”Kun fantasien sætter grænser”, fik vi at vide. Så det endte med, at HMS Danmark stod for al demontage af gammelt fabriksudstyr, nyt testrum monteret, udvendig brandvæg muret op, masser af udstyr monteret rundt i bygningen og meget andet.

Alt i alt har HMS Danmark leveret varen, og har vi brug for en håndværker til en eller anden opgave hos Serenergy, vil vi helt klart kontakte HMS Danmark.

 

Birger S.
Produktions Manager

 

Reference

Mariagerfjord Kommune

På vegne af Mariagerfjord kommune, hyrede jeg HMS Danmark til at foretage flytning - nedpakning - opbevaring - udpakning og andre små opgaver af et plejecenter 2017.

Men helhedsoplevelse af HMS Danmark var yderst tilfredsstillende. Alt gik rigtigt fint og der var styr på alt. Der var hele vejen igennem forløbet én kontaktperson og alle de medarbejdere, som både jeg og borgerne, var i kontakt med, var serviceminded og effektive. De tog hensyn til hver borgers unikke behov.

Jeg vil til enhver tid anbefale HMS Danmark og benytter dem gerne igen.

 

Rasmus Grave
Bygherrerådgiver
Mariager Fjord Kommune

Erhvervskunder
Scroll til toppen