PROFESSIONELT MALERARBEJDE

VI UDFØRER ALLE FORMER FOR MALERARBEJDE

Vi tager nye kunder ind i øjeblikket.

Hos HMS Danmark har vi et team af erfarne og kompetente malere, som tilbyder et bredt udvalg af malerarbejde. Skal du have malet din facade, spartlet en væg eller opsat tapet eller filt? Så kan vi udføre arbejdet for dig. Hos HMS kan vi varetage alle former for maleropgaver, og alt arbejde bliver udført med høj effektivitet og kvalitet.

Vores malere er venlige og serviceminded og anvender altid de bedste materialer, så du kan være sikker på at resultatet bliver, som du gerne vil have det.

 

"*" indikerer påkrævede felter

Skal vi tale sammen?
Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op
eller ring til os på 70 27 56 55
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nelle billede 1 1100 px og 1215 px-min

HER ER ET LILLE UDPLUK AF, HVAD VORES MALERE UDFØRER:

  • Ind- og udvendig malerarbejde
  • Maling af døre og vinduer
  • Fuldspartling
  • Filt- og vævopsætning
  • Opsætning af tapet
  • Maling af facader

Kombiner flytningen med malerarbejde og opbevaring

Malerarbejde er ofte forbundet med flytning. Det kan være du flytter fra lejlighed, og skal male inden du fraflytter, eller skal flytte til et nyt hjem, der trænger til ind- og udvendigt malerarbejde eller maling af døre og vinduer inden du kan flytte ind. Hvis du har brug for at få malet dit nye hjem, kan du overveje at kombinere det med flytning og opbevaring af dine møbler og andre ejendele.

Ved at kombinere flytningen med malerarbejdet, sparer du både tid og penge. Hos HMS er vi meget mere end bare et malerfirma. Vi er nemlig også et kvalitetsbevidst flyttefirma, med mange års erfaring.

Totalservice ved flytning

Professionelt malerarbejde er en god investering, da det kan spare dig for tid, penge og besværet. Du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført til UG, og du er sikker på, at have det færdigt til den ønsket tid. Hos HMS har vi de nødvendige værktøjer og kompetencer til at udføre et fantastisk stykke arbejde. Vores erfarne malere har et godt øje for detaljer, og kan hjælpe dig, med at få det bedste resultat for pengene.

Foruden malerarbejde og flyttehjælp, har vi også fire Self storagecentre i Nordjylland og Østjylland. Med vores one-stop-shop koncept kan du spare tid og ressourcer på koordineringen af dine projekter. Med HMS totalservice, sørger vi nemlig for at koordinere dine projekter fra start til slut, så du kan være sikker på, at dit nuværende eller nye hjem bliver malet efter dine ønsker, og at dine ting bliver transporteret sikkert frem, hvad end er der er tale om privat flytningerhvervsflytning eller international flytning.

Scroll to Top