KAMPAGNER & RABATTER

Du får din gratis flytning til opbevaringscentret, når du lejer et opbevaringsrum i vores Self Storage center i Aalborg, Hobro eller Randers i minimum fire måneder + løbende måned.

Læs mere om betingelserne her.

Kampagner

Studerende kan få 20 % studierabat, som vil blive fratrukket prisen ved fremvisning af gyldigt studiekort.

  • Rabatten gælder på alle vores rum i alle vores centre.
  • Rabatten kan kun anvendes af nye kunder.
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner.
  • Rabatten kan anvendes indtil rummet bliver opsagt.
  • Rabatten kræver ingen bindingsperiode.
Kampagner

Få en måneds betalingsfri opbevaring hvert år.

  • Rabatten gælder på alle vores rum i alle vores centre.
  • Rabatten kræver en bindingsperiode på 12 måneder, herefter almindelige opsigelsesvilkår.
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner.
  • Rumlejen betales pr. måned, forud.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at høre mere om vores kampagner og rabatter, og hvad vi kan gøre for dig? Så kan du kontakte os allerede i dag på telefon 70275655 eller kontakt os via vores kontaktformular, og vi kontakter dig indenfor 24 timer, ved anmodninger sendt i hverdagene. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hos HMS Danmark sætter vi en ære i at hjælpe vores kunder, give dem en service udover det sædvanlige og tilbyde kampagner og rabatter til flytning og opbevaring.

Hos HMS Danmark tilbyder vi en flyttekampagne, hvoraf du har mulighed for at få en gratis flytning, når du lejer et opbevaringsrum i et af vores fire Self Storage centre i Aalborg, Hobro, Aarhus eller Randers i minimum fire måneder.

Det eneste, du skal gøre, er, at sørge for alt er pakket og klar til flytning, og så sørger vores dygtige og kompetente flyttefirma i Nordjylland og Midtjylland for at flytte dit indbo til dit valgte opbevaringsrum.

Kampagner og rabatter

Hos HMS Danmark tilbyder vi også studierabat til alle vores rum, i alle vores opbevaringscentre. Når man som studerende flytter ind i en studielejlighed, er det ikke altid, at man har plads til alle sine møbler og ejendele.

Hos HMS tilbyder vi 20% studierabat på alle vores opbevaringsrum i Nordjylland og Østjylland, ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Rabatten kan selvfølgelig avendes indtil rummet bliver opsagt, så du som studerende trygt og sikkert, kan opbevare de møbler eller ejendele du ikke har plads til på nuværende tidspunkt.

Nogle gange kan det være nødvendigt at have ting opbevaret i et opbevaringsrum i længere perioder. Hos HMS lægger vi en ære i at sikre vores kunder den bedste service. Derfor tilbyder vi en måneds betalingsfri opbevaring hvert år, hvis du har en lavet en bindingsperiode på 12 måneder.

Scroll to Top