FLYTTETILBEHØR

HVOR OFTE HAR BUNDEN PÅ DINE FLYTTEKASSER SVIGTET?

Hos HMS kærer vi om dine ejendele og det betyder utrolig meget for os, at dine ting både bliver flyttet og opbevaret på den mest sikre måde. Derfor har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores flyttekasser. Hos HMS Danmark sælger vi kun flyttetilbehør af høj kvalitet.

I forbindelse med opbevaring og flytning, er det vigtigt med solide flyttekasser. Disse kasser bliver ofte kaldt "flyttemandsflyttekasser", da professionelle flyttemænd ofte anbefaler dem. Det er der flere gode grunde til. Disse kasser har tykkere og kraftigere pap. Pappet på vores kasser er tykkere, end mange af dem du kan erhverve i de forskellige byggemarkeder. Det tykkere og kraftigere pap medvirker til, at bunden ikke vil svigte i samme omfang. Derudover, kan du stable flere kasser oven på hinanden i forbindelse med en opbevaring. På den måde får du udnyttet dit opbevaringsrum - også i højden.

Vi sælger ligeledes bobleplast i metermål i diverse bredder, samt ruller med pakketape. Alt dette kan købes i centrene i AalborgHobroRanders og Aarhus.

eller ring til os på 70 27 56 55

Skal vi tale sammen?

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op

OPBEVARINGSTILBEHØR

Mangler du flyttekasser eller flyttetæpper til at beskytte dine ting, inden de skal opbevares eller flyttes?

KØB ELLER LEJ FLYTTEKASSER

Hos HMS Danmark kan du købe eller leje solide og robuste flyttekasser og flyttetæpper. De er optimale i forbindelse en flytning eller opbevaring. Henvend dig til et af vores fire Self storagecentre i den personlig betjente åbningstid for at høre nærmere.

PRIS PR. STK. 25,00

Refundering ved tilbagelevering af flyttekasser i god stand.

Refundering 15,00

39

LEJ ELLER KØB FLYTTETÆPPER

Hos HMS Danmark kan du købe eller leje flyttetæpper. Vores flyttetæpper er solide og stærke flyttetæpper, som er beregnet til en flytning eller opbevaring.

PRIS PR. STK. 30,00

Refundering ved tilbagelevering af flyttetæpper i god stand.

Refundering 20,00

Lej eller køb flyttetæpper
Scroll til toppen