FAQ

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad koster et depotrum?

Et depotrums pris afhænger af dets størrelse, og varierer en smule afhængigt af, hvilket center du ønsker dine ting opbevaret i. Vi er eksperter til at vurdere rumstørrelser og ser derfor helst, at du ringer til os på 70 27 56 55. Forespørgsler på priser er selvfølgelig uforpligtende.

 

Hvilke størrelser har jeres depotrum?

Vi har rum i stort set alle størrelser. Hvis du har brug for vejledning, kan du ringe til os på 70 27 56 55, og så hjælper vi dig med at finde den rigtige størrelse.

 

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse?

Vi er eksperter til at vurdere rumstørrelser og ser derfor helst, at du ringer til os på 70 27 56 55. Du kan også komme forbi et af vores centre, for at få en fornemmelse af de forskellige rums størrelser, så du lettere kan afgøre, hvilken størrelse du har brug for.

 

Hvordan reserverer jeg et depotrum?

Et depotrum kan reserveres ved personlig henvendelse i et af vores centre, gennem telefon på 70 27 56 55, eller på vores mail info@hmsdanmark.dk. Herudover kan du benytte dig af en af vores kontaktformularer på vores hjemmeside, hvorefter vi vil ringe dig op og hjælpe dig med reservationen.

 

Kan jeg leje et depotrum lige så længe jeg vil?

Ja, du kan. Dit depotrum er dit, til du opsiger det, og du kan leje dit depotrum lige så længe du ønsker det.

 

Hvordan betaler jeg for mit depotrum?

Du kan betale via betalingsservice, med Mobile Pay eller gennem kontant afregning i et af centrene.

 

Hvordan opsiger jeg mit depotrum?

Opsigelser skal ske skriftligt på vores mail: info@hmsdanmark.dk, med posten eller i en af vores centre. Vær opmærksom på at opsigelsen skal være os i hænde senest d. 15. i måneden, hvis ikke du ønsker at betale for den næste måned.

Hvis jeg skal bruge et rum midt i måneden, skal jeg så betale for en hel måned?

Nej, du betaler kun for de dage du lejer depotrummet i. Dvs. skal du eksempelvis leje et rum d. 18. i måneden, så betaler du kun fra d. 18 og til udgang af måneden.

 

Er der en bindingsperiode på mit depotrum?

Nej, vi har ingen bindingsperiode. Du skal dog opsige dit rum senest d. 15 i måneden og tømme rummet med udgang af måneden, for ikke at blive opkrævet for næste måned.

 

Skal jeg betale depositum?

Nej, du skal ikke betale noget depositum, når du lejer hos HMS Self Storage. Du betaler kun for den første måned, når du skriver kontrakt. Ønsker du at gøre brug af vores nøglekort, som giver dig adgang til dit depotrum 24 timer i døgnet, skal du dog lægge et depositum på 100 kr.

 

Er der nogen ekstraomkostninger jeg skal være opmærksom på?

Nej, der er ingen ekstraomkostninger, gebyrer eller lignende.

 

Skal jeg selv have en lås med?

Vi har låse som du kan købe for 100 kr, men du må gerne medbringe din egen lås.

 

Kan jeg være sikker på, at mine ting står sikkert og trygt hos HMS Self Storage?

Ja. Hos HMS Self Storage, har vi videoovervågning, brandsikring samt alarm i alle vores centre. Vores depotrum har en konstant temperatur på 10 grader, hvilket betyder, at dine ting aldrig bliver udsat for temperaturudsving lige meget vejret.

 

Er mine ting forsikret, når de opbevares hos HMS Self Storage?

Nej, vi har ingen forsikring, der dækker dine ting.  Har du en indboforsikring, er det denne der skal anvendes, hvis uheldet skulle være ude.

 

Er mit depotrum tørt?

Ja, vi har en konstant temperatur på 10 grader, hvilket betyder, at dine ting altid står varmt og tørt, og at de lige meget vejret aldrig vil blive udsat for temperaturudsving.

 

Hvornår på dagen har jeg adgang til mine ting?

Når du er kunde hos HMS, modtager du et nøglekort, som giver dig adgang til dit depotrum 24 timer i døgnet. Det betyder,  at du altid kan komme til dine ting, døgnet rundt, året rundt.

 

Hvor kan jeg læsse af og på?

I Randers og Aalborg centrene har vi åbne køregange, så du kan læsse af og på inden døre. I Hobro og Aarhus kan du parkere lige uden for portene til hallerne. Du må benytte dig af alle vores hjælperemedier, såsom palleløftere, sækkevogne osv.

 

Er der noget jeg ikke må opbevare?

Ja, du må aldrig opbevare brandfarligt materiale. Alle maskiner skal tømmes for olie, benzin eller andre letantændelige væsker. Du må heller ikke opmagasinere fødevarer, dyr eller ildelugtende varer.

 

Hvis jeg har glemt min kode til mit nøglekort, hvad gør jeg så?

Hvis du har glemt din kode, kan du ringe til os på 70 27 56 55. Vi vil herefter gennemgå nogle personlige spørgsmål, for at sikre, at det er ejeren af nøglekortet, der henvender sig. Svarer du rigtigt på spørgsmålene, vil vi give dig koden.

 

Hvis jeg har mistet nøglen til mit depotrum, hvad gør jeg så?

Hvis du har mistet din nøgle til dit depotrum, kan vi klippe låsen op. Du skal henvende dig inden for vores personlig betjente åbningstider, og så hjælper vi dig.

 

Har I depotrum til erhvervskunder?

Ja, vi har depotrum til erhvervskunder. Som erhvervskunder kan du naturligvis trække rummets pris fra i moms. Vi tager gerne imod fragtmanden for dig, så du ikke behøver at være til stede, når dine produkter ankommer.

 

Har I studierabat?

Ja, vi har 20 % studierabat på alle vores rum, som vil blive fratrukket prisen, ved fremvisning af gyldigt studiekort.

 

Kan jeg få rabat, hvis jeg binder mig i længere tid?

Ja, vi har en loyalitetskunderabat, hvilket betyder, at du kan få en betalingsfri måned, hvis du binder dig for 12 måneder.