HMS DANMARK

HMS Danmark er en familiedrevet virksomhed med flere års erfaring inden for opbevaring, flyttehjælp og service.  HMS Danmark hviler på tre forretningsben: HMS Self Storage, HMS Flyttehjælp og HMS Totalservice.

HMS Self Storage har opbevaringscentre i HobroAarhusRanders og Aalborg med høj sikkerhed, professionel og personlig rådgivning samt miljøvenlig opbevaring.

HMS Flyttehjælp tilbyder professionel hjælp til flytning i hele landet.

HMS Totalservice tilbyder professionel hjælp til malerarbejde, murerarbejde og tømrerarbejde samt havearbejde og rengøringsservice.

IDENTITET OG HISTORIE

HMS Danmarks historie og identitet kan spores mere end fire årtier tilbage. Administrerende direktør, Henning Sørensen åbnede sin første elforretning i starten af 1970erne, hvor han som en af de første lejede hårde hvidevarer ud til private kunder.

Derefter udvidede Henning Sørensen sin forretning til at lave istandsættelser af ejendomme, heriblandt elarbejde i nybyggede typehuse, som så blev efterfulgt af elarbejde på skibe. I midt 1990erne åbnede Henning Sørensen sin første opbevaringshal i Hobro med stor succes. Denne succes førte til en geografisk udvidelse af opbevaringsforretningen til Aarhus, Randers og Aalborg. Seneste skud på Henning Sørensens iværksættereventyr er professionel flyttehjælp til hele Danmark.

Gennem sin lange karriere som iværksætter har Henning Sørensen arbejdet med mennesker fra forskellige baggrunde og forudsætninger. Disse erfaringer og oplevelser har gjort, at Henning Sørensen har en helt særlig rumlighed.

Henning Sørensens rummelighed har skabt en identitet og kultur i HMS Danmark, der udspiller sig i, at vi i HMS Danmark rummer mennesker med forskellige kultur- og socialbaggrunde. Denne identitet og kultur gør, at vi altid bestræber os på, at tage elever ind fra EGU og IGU. Vi er i HMS Danmark af den klare overbevisning, at alle mennesker på tværs af hudfarve, etnicitet, kultur, religion, køn, uddannelse o.lign. har noget at tilbyde vores organisation og det samfund, vi alle er en del af.

Hos HMS Danmark har vi rum til det hele. Også til dig!

2