• Flytning
  • Kontorflytning
  • Industriflytning
  • Ned- og udpakning
  • Opbevaring
  • Rengøring
  • Nedtagning og opsætning af inventare

ERHVERVSFLYTNING - PROFESSIONEL OG SIKKER FLYTNING

eller ring til os på 70 27 56 55

Skal vi tale sammen?

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op

ERHVERVSFLYTNINGER -KONTORFLYTNINGER

SKAL JERES VIRKSOMHED FLYTTE TIL NY ADRESSE?

HMS Flyttehjælp flytter hurtigt og effektivt og har stor erfaring med erhvervsflytninger. Vi varetager flytteprocessen og sørger for at alt forløber, som det skal, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde. Vi tilpasser os altid kundernes behov, og flytter gerne i weekender, eller ferier, så medarbejderne ikke bliver forstyrret i flytteprocessen. Ønskes nedpakning og udpakning, er dette også noget, vi kan varetage. Vores flyttefolk emballerer og pakker alt i flyttekasser og sikrer at alt er pakket forsvarligt.

boardbillede-1100-px-og-1156-px-min

                                       Referencer

Servicebillede 1 1100px og 1215 px-min

SERVICEYDELSER I FORBINDELSE MED FLYTNING

Vi har en bred vifte af håndværkere og servicefolk med mange års erfaring, som kan hjælpe med alle de forskellige tillægsydelser som måtte opstå i forbindelse med flytningen. Det kunne være maling og opmuring af vægge, ophængning af lamper eller rengøring efter endt flytning. Ingen opgaver er for store eller små til os.

OPBEVARING I FORBINDELSE MED FLYTNING

Har I brug for opbevaring til inventarer eller andre serviceydelser i forbindelse med jeres flytning, så er det også noget vi kan hjælpe jer med. Vi har fire opbevaringscentre placeret i Aalborg, Hobro, Randers og Aarhus, hvor der er plads til alt, hvad enten det er møbler og kontorartikler fra et lille kontor eller fra et stort domicil.

Opbevaring 1 1100 px og 1215 px-min