Opbevaring
Opbevaring og Self Storage

Depotrum i Nordjylland og Midtjylland hos HMS Self Storage

Hos HMS Danmark kan du leje et depotrum i Nordjylland og Midtjylland. Det kan være, at du står overfor en flytning og mangler et sted at opbevare dine ejendele, eller at kvadratmeterne i hjemmet er for få til alle dine ting. Uanset hvad kan du være sikker på, at vi har et depotrum til dine ting.  

Vi tilbyder billig opbevaring af dine ting. Du kan leje et depotrum hos HMS Danmark i enten Aalborg, Randers, Hobro og i Aarhus. Vi sørger for at dine ejendele står sikkert og godt, når de er opmagasineret hos os.

Lej opbevaringsrum i Nordjylland eller Midtjylland i dag 

Hvis du mangler plads i hjemmet til dine ejendele, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder personlig rådgivning, så vi sammen finder frem til det perfekte opbevaringsrum, der matcher dine behov. 

"*" indikerer påkrævede felter

Skal vi tale sammen?
Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op
eller ring til os på 70 27 56 55
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Opbevaringsrum i Hobro - Billig og sikker opbevaring i Hobro: HMS depotrum

HMS OPBEVARING HOBRO

Gettrupvej 20
9500 Hobro

Personligt betjente åbningstider:

Mandag - Torsdag kl. 09.00 - 15.00
Fredag kl. 09.00 - 13.00

BOX og opbevaringsrum, depot og lager: HMS Aalborg

HMS OPBEVARING AALBORG

Atletikvej 13
9230 Svenstrup J

Personligt betjente åbningstider:

Mandag, Onsdag og Fredag kl. 13.00 - 17.00

Sikker opbevaringsrum i Randers

HMS OPBEVARING RANDERS

Tunøvej 3
8940 Randers SV

Personligt betjente åbningstider:

Mandag, Tirsdag og Torsdag kl. 12.00 - 15.00

Depotrum Aarhus

HMS OPBEVARING AARHUS

Geding Byvej 24, Geding
8381 Tilst

Personligt betjente åbningstider:

Efter aftale

DET PERFEKTE STED

Det perfekte sted HMS er det perfekte sted til opbevaring af sine ting. Det er god service og de sødeste medarbejdere!

JULIE HERRSTRØM ★★★★★

SØDE OG FLEKSIBLE FOLK

Uanset hvem jeg har talt med, er jeg blevet mødt af super søde og fleksible folk. Det gælder alt fra flyttehjælp til opbevaring. Vil uden tvivl anbefale dem for andre

CHARLOTTE B. ★★★★★

FlytteKampagne

Gratis flyttekampagnen gælder ikke Aarhus centeret.

STUDIERABAT

Er du studerende kan du nu benytte dig af vores studierabat på 20 %.

Rabatten gælder på alle vores rum i alle vores centre, og vil blive fratrukket prisen ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Læs mere om vores rabatter her

SIKKER OPBEVARING

Alle vores opbevaringscentre er opvarmet og tørre samt udstyret med videoovervågning, brandsikring og alarm.

ADGANG DØGNET RUNDT

Med dit personlige HMS-nøglekort og din kode har du altid adgang til dit opbevaringsrum, døgnet og året rundt!

PERSONLIG RÅDGIVNING

Vores personale står klar til at give dig den bedste service og rådgivning, så du kan vælge det opbevaringsrum, som passer til dine behov.

MILJØVENLIGT

Vores opbevaringsrum er bygget af solide OSB-træplader, som kommer fra bæredygtigt skovbrug, hvilket er mere skånsomt for miljøet.

Tryg og sikker opmagasinering 

Når du lejer et opbevaringsrum hos os, er sikkerheden i top. Vores centre er udstyret med overvågningskamera, brandsikring og alarm. Alle vores opbevaringsrum har en konstant temperatur, som sikrer, at dine ting står tørt og ikke bliver beskadiget af temperaturudsving eller fugt. Når du er kunde hos HMS Self Storage, får du et adgangskort. Med kortet har du mulighed for at låse dig ind i vores center døgnet rundt, så du altid kan komme til dine ejendele. 

Vi ønsker ikke at opkræve vores kunder for unødvendige udgifter. Derfor skal du ikke betale depositum, når du lejer et opbevaringsrum hos os, og du kan nemt opsige depotrummet, når du ikke længere har brug for ekstra opbevaringsplads. Du skal blot kontakte os skriftligt senest d. 15 i måneden, hvis du ikke ønsker at betale for depotrummet den næste måned. 

Opbevaringsrum for alle

Uanset hvor stort et depotrum du har behov for, har vi det rette depotrum til dig. Vores centre har mange forskellige depotrum i et væld af forskellige størrelser. Fra den som søger billig opbevaring til nogle møbler m.v, eller i helt store volume. Du kan leje et opbevaringsrum både som privatkunde og som erhvervskunde. Som erhvervskunde har du en række fordele. Du kan først og fremmest trække rummets pris fra i moms, og hvis du skal modtage varer, skal vi med glæde tage imod varerne for dig, så du slipper for at skulle køre ud til opbevaringscenteret. 

Vi har gode faciliteter i vores opbevaringscentre. Alle fire centre er et-plants-centre, som sikrer en nem flytning til og fra opbevaringsrummet. Desuden er vores centre i Aalborg og Randers med drive-in indgang, så du kan køre helt ind i centeret for at læsse af og på. 

Scroll to Top