• Service i topklasse
  • Effektiv og professionel flytning
  • A-B flytning
  • Flytning til og fra vores opbevaringscentre
  • International flytning

PRIVAT FLYTNING

eller ring til os på 70 27 56 55

Skal vi tale sammen?

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op

Vi foretager flytninger og tilbyder kurer service for virksomheder.

Vi tager vores forholdsregler og følger naturligvis myndighedernes retningslinjer.

Læs mere herom

PRIVAT FLYTNING PÅ DINE PRÆMISSER

Du behøver ikke at være hjemme for at få foretaget en privat flytning hos os. Vi tilpasser os altid kundens behov, og emballerer og pakker også gerne alt ned forsvarligt i kasser, hvis dette ønskes. Er du mere gør-det-selv-typen, og har du kun behov for, at vi varetager selve flytningen, er dette naturligvis også muligt.

Sif og Christian billede 1 1100 px og 1156 px-min

Trin 1 af 5

YDERST TILFREDS

Endnu engang har jeg benyttet HMS til en flytning og kan kun sige 1000 TAK for godt arbejde. Det forløb stille og roligt og med en dejlig humor, som gjorde flytningen lidt sjovere. Også tak til Mikkel og Claus ("drengene"), som skulle slæbe mine ting op til min lejlighed. Jeg har været yderst tilfreds, og er ikke i tvivl om, hvem der skal hjælpe mig, hvis jeg igen skal flytte el. have noget opmagasineret. Mange hilsner fra Helle Toftegård Nordjylland

HELLE TOFTEGAARD ★★★★★

KAN VIRKELIG ANBEFALES

Helt fantastisk hjælp man får også når man ringer ind samme dag om morgen og 3 stk flyttemænd kommer stærkt og får flyttet et helt hus samme dag. Kan virkelig anbefales

SUSANNE PEDERSEN ★★★★★

Nelle billede 1 1100 px og 1215 px-min

SERVICEYDELSER I FORBINDELSE MED FLYTNING

Har du i forbindelse med din flytning brug for hjælp til mindre eller større praktiske opgaver, det kunne være alt fra ophæng af lamper og gardiner, til rengøring og maling ved fraflytning af bolig, er dette også noget vi kan hjælpe med. Udover handy flyttemænd har vi også en bred vifte af håndværkere og servicefolk med mange års erfaring, som kan hjælpe med diverse tillægsopgaver, som kan opstå i forbindelse med flytningen.

OPBEVARING I FORBINDELSE MED FLYTNING

Er du imellem boliger, eller har du i forbindelse med din flytning brug for plads til nogle af dine overskydende møbler, kan du også leje et opbevaringsrum i et af vores fire Self Storagecentre i Aarhus, Randers, Hobro eller Aalborg. Vi har både store og små rum, og har som tommelfingerregel generelt plads til alt.

Opbevaring 1 1100 px og 1215 px-min

PRIVAT FLYTNING

Skal du flytte privat? HMS Flyttehjælp er et professionelt og effektivt flyttefirma, specialiseret i privat flytning. Vi eksekverer enhver flytteopgave til UG, med service i  topklasse, og med et slogan som: Vi passer på dit, som var det vores eget, kan du altid være sikker på at dine ting er i gode hænder hos os.

Vores flyttefolk kan varetage alle former for flytteopgaver, store som små. Vi kan hjælpe med A-til-B-flytninger og flytninger til og fra vores Self Storagecentre i Aalborg, Hobro, Randers og Aarhus. HMS Flyttehjælp dækker hele landet, så hvad enten du skal have foretaget en flytning lokalt eller flytte på tværs af regioner, så kan vi varetage din flytning. Skal du flytte uden for landets grænser, tilbyder vi også international flytning.

Privat Flytning
Scroll til toppen