Vores flyttemænd hjælper dig med din flytning.

eller ring til os på 70 27 56 55

Skal vi tale sammen?

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op

FLYTTEMAND: HAR DU BRUG FOR FLYTTEFOLK, ER DET OS, DU SKAL TALE MED!

HMS er din redning, hvis du skal bruge en flyttemand. Vores flyttefolk kan hjælpe med hele og dele af din flytning, flyttekasser, pakning og transport. Vi klarer både små og store flytninger – også erhverv.

Hos HMS Danmark er det vigtigt, at vi kender vores flyttemænd godt, da vi på den måde lettere kan kvalitetssikre vores kunders flytteoplevelse. Vores flytteteam er derfor småt, og består af otte udvalgte mænd i alderen 22-30 år. Vores flyttemænd har mange års erfaring indenfor flyttebranchen, og er derfor professionelle, effektive og ikke mindst serviceminded.  Alt arbejde bliver udført med et smil på læben, og har du brug for rådgivning, er HMS flyttefolk altid parate til at give et godt råd eller to med på vejen.  Alle dine ejendele håndteres professionelt og forsvarligt og med et slogan som:  ”Vi passer på dit – som var det vores eget”, kan du være sikker på at dine ting altid er i gode hænder hos os.

Ønsker du et tilbud på en flytning? Kontakt os i dag – så finder vi en den helt rigtige flytteløsning til dig!

Efter en vellykket flytning kan vi opbevare jeres ejendele i et af vores fire opbevaringscentre. Vores fire Self Storagecentre finder du i byerne AalborgHobroRanders og Aarhus. Læs mere om vores Self Storagecentre her.

Vi tilbyder også forskellige serviceydelser indenfor ejendom til både privat- og erhvervskunder. På linket her kan du læse mere om vores serviceydelser.

Scroll til toppen