LÆS OM DE MANGE FORDELE VED HMS FLYTTEHJÆLP

SIKKER OG PROFESSIONEL

Med HMS Flyttehjælp vil du få en sikker og professionel flyttehjælp, hvor dine ejendele er i de sikreste hænder. I HMS Flyttehjælp er vi altid opmærksomme på at passe på vores kunders ejendele, da disse både har økonomisk, men også sentimental og følelsesmæssig værdi. Derfor vil du hos HMS Flyttehjælp møde flyttemænd, som ved, hvor vigtigt det er at være omhyggelig med dine ejendele. Dette kræver både viden og erfaring indenfor flytninger, som vores flyttemænd besidder. Du kan roligt overlade dine ejendele i hænderne på HMS Flyttehjælp.

SERVICE I VERDENSKLASSE

Vores flyttepersonale brænder for at give dig den bedste oplevelse i forbindelse med en flytning, som kan være krævende og stressende. Derfor er det vigtigt, at du møder flyttemænd, som har forståelse for den situation, du er i, og som kan være med til at give dig en god oplevelse af din flytning.  Hos HMS Flyttehjælp vil du opleve smilende, høflige og dialogskabende flyttefolk, som har servicegenet helt ud til fingerspidserne.

SOCIAL ANSVARLIGHED

Hos HMS Danmark Flyttehjælp har vi elever fra både EGU (Erhvervsgrunduddannelse) og IGU (Integrations-grunduddannelse). For HMS Danmark Flyttehjælp handler det både om vores egen identitet og selvforståelse, men også om at skabe identitet, selvværd og selvforståelse for det enkelte menneske. Ved at give mennesker et arbejde, hvor de føler sig velkomne og betydningsfulde, er vi med til at skabe menneskers håb og tro på en lys fremtid, hvor de også betyder noget. 

PERSONLIG RÅDGIVNING

Hos HMS Danmark Flyttehjælp vil du få en professionel og personlig rådgivning i forbindelse med din flytning. På den måde sikre vi, at du får et skræddersyet flyttetilbud, som passer til dine behov og ønsker. Du kan bestille dag-til-dag-flytning, A-til-B-flytning samt flytning til og fra dit depotrum. Og har du brug for hjælp til nedpakning, finder vi også en professionel løsning på dette.

eller ring til os på 70 27 56 55

Skal vi tale sammen?

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op

Scroll til toppen